Hartelijk welkom hier op de site

Door te zien wat er in je leeft kun je meer ruimte ervaren in je hoofd en in je hart.

Zo kun je vrijer zijn in wie jij werkelijk bent . U kunt bij ons terecht voor :

-Ontspanning om in balans te komen

-Meer energie en vitaliteit van lichaam en geest.

-Het voorkomen van spanningen en lichamelijke klachten.

Bij deze wensen wij  U (jullie) even wat te zeggen , over hoe wij te werk gaan bij het geven van kwaliteitsvolle massages.

We zijn  erkend en best al wel ervaren masseurs, en we geven dan ook massages met feeling en passie voor het vak.

kwaliteitsvolle massages is ons doel, om U/jullie een moment van rust en zalig te ontspannen  te geven, waarna men bij het buitengaan nog van nageniet.

We geven verschillende soorten massages en toekomst gericht komen er steeds meer bij.

Ontspanningsmassage         60 Min

                                           Of   90 Min

Sportmassage is geheel of gedeeltelijk mogelijk

Lomi Lomi Samudra ( komt uit Hawai en men maakt gebruik van de ellenboog (drukpunten), onderarm, pols) deze is uiterst geschikt voor problemen in de halsstreek, boven en onderrug en benen. Weldra komt ook de Ayurvidische (Indische) massage en Hotstone (okt).

.Wij scholen ons steeds bij en er staan er nog heel wat op ons verlanglijstje.

Naargelang de problemen passen we de beste techniek toe na het stellen van een anamnese. Bij een anamnese stellen we enkele essentiële vragen zoals allergie, medicatie, blessures enz... Zo weten wij welke olie we mogen gebruiken of welke zones we beter vermijden. Dit is wettelijk bepaalt en de gegevens worden achter slot en grendel bewaard. Zo weten we bij wie of welke persoon met wat we rekening moeten houden.

We beschikken over een zeer aangename praktijkruimte die een oase van Rust uitstraalt en ook volledig verlucht en grondig ontsmet en gereinigd wordt na iedere massage. Het linnen wordt eveneens gewassen met speciale producten om uw veiligheid te garanderen. ( Covidt 19 maatregels worden in acht genomen).

We vragen wel ongeacht alsnog een douche voor en na met zeep te nemen, ook voor onze veiligheid. De douchegelegenheid wordt eveneens grondig ontsmet en alles is tot Uw beschikking. Hygiëne , Eerlijkheid en Vertrouwen staan hoog in ons vaandel. Het is voor ons ook aangenaam een verzorgd lichaam voor ons te krijgen. Liefst weinig of geen beharing, dit heeft wel een esthetische reden voor het masseren. ( teveel beharing is moeilijk, men moet meer olie gebruiken en bovendien is het onvermijdelijk dat aan de haartjes door het masseren getrokken wordt en de haarzakjes kunnen ontsteken en dat is niet fijn).

Er is ook de mogelijkheid tot massage op verplaatsing (wel toeslag op km verplaatsing) om in jou of jullie huiselijke sfeer een topmassage te beleven en van kwaliteit.(Doe ik Werner alleen niet men echtgenote.

Indien U meer vragen heeft, stelt U ze gerust. Een afspraak graag op voorhand. 

,Gelieve me te bellen of smsen via whattsapp kan ook 

 

mvg Werner en Conny

gsm 0491872618 gsm Conny 0493355238

mail massagewerner66@gmail.com  email: conny.pencil.art@gmail.com